ANKARA / PURSAKLAR - Şehit Ali İhsan Lezgi Ortaokulu

Kas

Okul Psikolojik Danışmanımız Kübra Kale Karadavut tarafından 5.ve 6.sınıflara "Akran Zorbalığı Eğitimi" verilmiştir. Emeklerinden dolayı teşekkür  ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.100. yaşın kutlu olsun Cumhuriyet. Nice 100 yıllara...

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere emeği geçenleri saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

13 Ekim Ankara’nın Başkent Oluşu ülkemiz  ve cumhuriyet tarihimiz için ayrı bir öneme sahiptir. Okulumuzda günün anlam ve önemine uygun olarak pano hazırlanmış ve kutlama programı yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda, Mevlid Kandili programı ile, Peygamber Efendimiz' in (S.A.V) doğumu kutlandı insanlığa ışık olan ve güzel ahlakın öncüsü peygamberimizin hayatından kesitlerin sunulduğu program ilgi ve coşkuyla izlendi. Emeği geeçnlere teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz 5. 6. ve 7. sınıf öğrencileri Kodlama Haftasını, okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmenleri rehberliğinde katıldıkları etkinlikle kutladılar.  Etkinlik için scratch kullanan  öğretmenlerimiz, 5. 6. ve 7. sınftaki tüm öğrencileri sisteme ücretsiz bir şekilde kaydettirerek, her öğrenciye kendisine özel kullanıcı adı ve şifrelerini verdi.

Eyl

Okulumuzda öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla her hafta bir ders saatinde tüm okulda kitap okuma saati uygulaması yapılmaktadır.Öğretmenlerimiz de öğrencilerimizle beraber kitap  okumakta ve öğrencilerimizi teşvik etmektedir.

Eyl

5.sınflarımıza Oryantasyon eğitimleri kapsamında  Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisinin önderliğinde "Okul Tanıtım Çalışmaları" okulumuz Rehber öğretmeni Kübra KALE KARADUT tarafından yapıldı.