ANKARA / PURSAKLAR - Şehit Ali İhsan Lezgi Ortaokulu

Adem YENİPINAR - Okul Müdürü

Okul müdürümüz Sayın Adem YENİPINAR okulumuzdaki görevine başlamıştır.

08.12.2014 tarihinde okulumuzdaki görevine başlayan Adem YENİPINAR 1965 Çankırı Kurşunlu doğumludur.

22.12.1987 tarihinde Diyanet işleri Başkanlığında ilk memuriyetine başlayan müdürümüz, 1993 yılında Burdur Eğitim Fakültesi’nden mezun olarak Konya Cihanbeyli’de öğretmenliğe başladı. Çankırı’nın Kurşunlu, Orta ve Şabanözü ilçelerinde öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulunduktan sonra 2010 yılında Pursaklar Gümüşoluk İlköğretim Okulu’na eş durumu münasebetiyle öğretmen olarak atandı. Burada 3 ay öğretmenlik yaptıktan sonra Pursaklar Hakan Akbıyık İlköğretim Okulu’na müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. Buradaki altı aylık görevinin ardından Akyurt Saracalar Ortaokulu’na müdür yardımcısı olarak atandı. 21 Ekim 2013 tarihinde sınav ve mülakat puanı ile Kalecik Dumlupınar Ortaokuluna müdür olarak atanan Adem YENİPINAR, burada bir yıl bir ay çalıştıktan sonra yine mülakat puanı ile okulumuza müdür olarak görevlendirilmiştir.

Okumayı, spor yapmayı ve gezilere katılmayı çok seven müdürümüz evli ve iki çocuk babasıdır.